Carole Thate

         

In 1999 mocht Carole Thate richting geven aan de door Johan Cruijff opgerichte Johan Cruyff Foundation. In nauwe samenwerking met Johan Cruijff werd de strategie bepaald en is de stichting uitgegroeid van een initiatief op papier tot een wereldwijd opererend non-profit bedrijf. Actief in meer dan 14 landen, een vaste kern van 15+ medewerkers, 100+ vrijwilligers met veel bedrijfs en strategische partners en succesvolle events. Alles met als doel om de jeugd vooruit te brengen door beweging. In 2015 is Carole gestopt als internationaal directeur van de Foundation en zit sindsdien nog wel in het bestuur van de stichting.

In 2015 stapt Carole over naar het familiebedrijf Cruijff waarin het merk en de portretrechten zijn ondergebracht, en waaronder bedrijven en initiatieven zoals de Cruyff Foundation, Cruyff Institute, Cruyff Classics, Cruyff Football, Cruyff Management en Cruyff Library vallen.

Carole bekleedt verschillende bestuurs en toezichthoudende functies.

#foundation #givingbacktosociety #social-involvement #brand&reputationmanagement #health #sports #family-business #marketing&communication #education